Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bu baplar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem hayatını ana vadi, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk örgünın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın kullanma sınıfı kabilinden faktörler ruhlu olmaktadır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar istikşaf geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son ayar ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangına karşı güvende konmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların dirilik güvenliğini hazırlamak için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir eksperlik yerı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar bol ise buna rabıtalı Yangın Kapısı Fiyatları olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat arkaışını getirmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay yığın ve yer sarsıntısı kabil başka saf afetlerdede kullanılabilir olması yüz titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page