En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak muktezi sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Misil sayısı: Binaların tabaka adetsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir tane evgin çıkış bapsı ülke almalıdır. Mualla katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya esaslı ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Yangın kapısı nite bakım strüktürlmalıdır? Yangın bapları düzenli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın Yangın Kapısı Fiyatları periyodik olarak arama edilmesi, bapnın doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sıhhatli bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının arama edilmesini mideerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda tahliye süresini kısaltma kârlevi gelir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik kanat ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle Yangın çıkış kapısı istanbul yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya namuslu ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en makul eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer esenlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page